Головна Новини Світ Беларусь У Польщі розповіли, що чекає Білорусь, якщо на її території з'явиться ядерна зброя РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі розповіли, що чекає Білорусь, якщо на її території з'явиться ядерна зброя РФ

В уряді Польщі вже пригрозили новими жорсткішими санкціями проти Білорусі за розміщення ядерної зброї

28 березня 2023, 16:15 comments3759
Поділіться публікацією:

Країни Заходу запровадять жорсткіші санкції проти Білорусі, якщо Росія розмістить там свою ядерну зброю. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, пише "Sky News".

У Польщі розповіли, що чекає Білорусь, якщо на її території з'явиться ядерна зброя РФ

Матеуш Моравецький. Фото: з відкритих джерел

Глава польського уряду зазначив, що якщо плани російського диктатора Володимира Путіна перекинути частину ядерної зброї на територію Білорусі реалізують, то Мінськ зіткнеться з додатковими обмеженнями.

"Рівень санкцій буде набагато жорсткішим для режиму Лукашенка (Ред. – самопроголошеного президента Олександра Лукашенка)", — уточнив глава польського уряду.

Минулого тижня Путін анонсував розміщення ядерної зброї на території Білорусі. Хазяїн Кремля заявив, що такий крок роблять нібито на прохання свого білоруського колеги Олександра Лукашенка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після того, як російський президент Володимир Путін заявив, що РФ розмістить тактичну ядерну зброю в Білорусі, цю позицію розкритикували в США, а також у цілому в НАТО. В Офісі президента України заявили, що Путін боїться програти в Україні, тому знову фіксує свою участь у злочині, порушуючи договір про нерозповсюдження ядерної зброї. Чи зможе цей божевільний хід російського диктатора та його білоруського васала змусити світ жорсткіше реагувати? Чи можна вважати, що Путін пішов ва-банк і що його ставки будуть биті? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — в Україні можуть посилити мобілізацію: Зеленський пояснив нюанс, який пов'язаний з перспективами розміщення російської ядерної зброї в Білорусі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини