Головна Новини Світ Беларусь У разі конфлікту Білорусі із Заходом, втрутиться російська армія - Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

У разі конфлікту Білорусі із Заходом, втрутиться російська армія - Лукашенко

Для входження армії РФ в Білорусь знадобиться місяць

30 вересня 2021, 17:14
Поділіться публікацією:

В Білорусь може увійти армія Російської Федерації в разі конфлікту з будь-якою країною. Цю промову з інтерв'ю самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка телеканалу CNN, опублікував Telegram-канал "Белта".

У разі конфлікту Білорусі із Заходом, втрутиться російська армія - Лукашенко

Олександр Лукашенко, фото з відкритих джерел

У Білорусі впевнені, якщо у західних кордонів країни буде неспокійно, то російська армія втрутиться за місяць.

"У разі конфлікту, ми цього не приховуємо, нас вся західна частина збройних сил Росії буде підтримувати. Я вас не лякаю. Просто вам нагадую те, про що ми постійно говоримо. По-цьому розмова про те, що колись буде цей форпост — безпідставна. При необхідності, цей форпост буде створений протягом місяця ", — сказав Олександр Лукашенко.

Також Олександр Лукашенко спростував чутки, що Білорусь може стати частиною Росії. Каже, що це змова колективного заходу. За його словами, таке питання ніколи не піднімалося. Йдеться тільки про союз у рамках двох незалежних держав. Лукашенко впевнений, цей союз буде сильніше, ніж якби дві країни перебували в одній унітарній державі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко з Путіним планують вживати дії проти військових баз США на території України. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко натякнув, що у нього є домовленості з президентом Росії Володимиром Путіним щодо того, щоб робити "якісь дії" у відповідь на нібито розгортання на території України американських військових баз США. Лукашенко заявив, що його дуже сильно турбує ситуація в країнах, з якими межує Білорусь, адже влада цих країн сьогодні використовують одну лише лінію, що направлена на конфронтацію з Білоруссю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

чистильщик

30 вересня 2021, 16:35

лукашенка или идиот, или прикидывается. маразм у дяди зашкаливает по полной. кому ты на хер нужен, чтобы на тебя нападать? ты стал, как путин, только выше, лысее и с усами. а в головах одни маки цветут. одним словом - д о л б о ё б ы!


Новини