Головна Новини Світ Беларусь У Тихановської розповіли, як покарають Лукашенка після перезавантаження влади
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тихановської розповіли, як покарають Лукашенка після перезавантаження влади

У штабі Світлани Тихановської хочуть публічного судового процесу над Олександром Лукашенком

18 серпня 2020, 15:35 comments1063
Поділіться публікацією:

У штабі Світлани Тихановської вірять в те, що Олександру Лукашенку все ж не вдасться утримати владу після виборів в Білорусі.  За словами довіреної особи Тихановської Ольги Ковалькової, вони організують публічний процес над Лукашенком, який, якщо його провину доведуть у суді, понесе кримінальну відповідальність.

У Тихановської розповіли, як покарають Лукашенка після перезавантаження влади

Ковалькова підкреслила, що цей критерій повинен бути застосовний до всіх громадян, в тому числі й до президента. Крім того, політик говорить, що вони хочуть перезавантажити владу і сформувати в Білорусі новий суд, слідчий комітет і прокуратуру, куди увійдуть виключно професіонали. Відзначимо, що сама Тихановська, яка після виборів екстрено полетіла в Литву, побоюючись за своє життя, має намір повернутися в Білорусь найближчим часом.

Нагадаємо, в Білорусі затримали трьох співробітників Мінського заводу колісних тягачів, які вчора брали участь у загальнонаціональному страйку і виступили проти президентства Олександра Лукашенка. Державний телеканал СТВ повідомляє, що чоловіки "вчили заводчан, як їм себе поводити та що саме кричати" на зустрічі з новообраним лідером Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини