Головна Новини Світ Беларусь Україна – це лише початок: Лукашенко заінтригував заявою про нові війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна – це лише початок: Лукашенко заінтригував заявою про нові війни

За словами Олександра Лукашенка, на зустрічі з Путіним він обговорював оборону та безпеку

19 вересня 2023, 16:58 comments2558
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", під час однієї з нарад самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Білорусі треба приділити більше уваги сфері оборони, зокрема й фінансово. Диктатор натякнув, що війна в Україні може отримати продовження, але на території інших країн.

Україна – це лише початок: Лукашенко заінтригував заявою про нові війни

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Олександр Лукашенко зазначив, що під час його нещодавнього візиту до Москви ключовою темою на переговорах із Путіним стало питання оборони та безпеки.

"Ми знаємо, що Україна – це лише початок. Це, знаєте, квіточки. Ягідки можуть нас чекати попереду, якщо ми не мобілізуємось і не покажемо їм, що буде непереливки", — сказав білоруський диктатор.

За його словами, Білорусь та Росію "найбільше насторожує Польща, за якою стоїть Америка". За версією диктатора США хочуть "розвалити ЄС", а точкою опори для них нібито є саме Польща.

Понад те, Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь переймає досвід ведення війни в Україні від "вагнерівців". За його словами, у ЗС РБ "є основа", а технології вони переймають у Китаю та Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Білорусі Олександра Лукашенка під час сьогоднішнього візиту до РФ заявив президенту РФ Володимиру Путіну, що його також цікавить співпраця з Північною Кореєю. Саме тому, як вважає диктатор, була б корисною "співпраця на трьох", а саме – Росія, Білорусь та КНДР.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Європарламент визнав самопроголошеного президента Республіки Білорусь (РБ) Олександра Лукашенка причетним до розв'язання війни проти України нарівні з російським диктатором Володимиром Путіним – і закликав Міжнародний кримінальний суд (МКС) видати ордер на його арешт. Про що говорить це рішення? Чому прийнято лише зараз? Які наслідки може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини