Головна Новини Світ Беларусь Українці жорстоко познущалися над Лукашенком
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці жорстоко познущалися над Лукашенком

Українські військові вивісили справжній біло-червоно-білий прапор Білорусі на кордоні з країною, яка підкоряється режиму Лукашенка.

15 березня 2023, 11:55 comments3606
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські прикордонники жорстоко познущалися з режиму Олександра Лукашенка. На одному із закритих прикордонних переходів з Білоруссю вивісили історичний прапор цієї країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на білоруський ресурс Nexta.

Українці жорстоко познущалися над Лукашенком

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Українські військові не вперше тролять білоруських військових та прикордонників поблизу України. Раніше українці повісили опудало російського солдата, якого назвали "Валєра", як натяк, щоб білоруси не перетинали український кордон. Тепер в мережу потрапив запис, на якому видно, що військові в українській формі вивісили два прапори: український та заборонений білоруський.

"Вони встановили на кордоні біло-червоно-білий прапор, заборонений режимом вусатого таргана. Вже чекаю відео з білоруськими прикордонниками, які плачуть та скаржаться на українців. Слава Україні! Живе Білорусь!", — повідомляє Nexta.

Біло-червоно-білий прапор був офіційно використаний білорусами з утворенням їх першої держави — Білоруської Народної Республіки. Однак ця державність розвалилася з початком Першої світової війни та подальшим миром, який розділив білоруську територію між Польщею та Росією.

Після оголошення незалежності, біло-червоно-білий прапор був офіційно затвердженим символом Білорусі, що не подобалось проросійсько налаштованому населенню країни. З приходом Лукашенка до влади, було ініційовано референдум, на якому 75,1% людей, які прийшли  на вибори висловились за зміну прапора на старий, подібний до радянського. Наразі біло-червоно-білий прапор заборонений в країні і використовується опозиційними силами.

Раніше портал "Коментарі" писав про "неймовірну" операцію в Білорусі та на кого була розрахована вистава Лукашенка.

Також "Коментарі" повідомляв про російського диктатора, який вважає, що його "водили за ніс" останні 8 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

15 березня 2023, 13:41

Молодці хлопці. Білорусь наш союзник після падіння режиму Лукашенка та оновлення країни.

Ігор

15 березня 2023, 13:16

Ось так вони і над Росією знущались 31 рік аби відвернути увагу від розкрадання України. Ще й задоволення отримують від приниження всіх навколо.

дом

15 березня 2023, 12:28

Слава Україні! Живе Білорусь!


Новини