Головна Новини Світ Беларусь Українські розвідники розповіли про хворобу Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські розвідники розповіли про хворобу Лукашенка

Вже кілька днів Лукашенко не з'являвся на публіці

15 травня 2023, 18:15 comments1091
Поділіться публікацією:

Українські розвідники підтвердили, що в самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка проблеми зі здоров'ям. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону, вказавши на те, що це не найцікавіше.

 Українські розвідники розповіли про хворобу Лукашенка

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

"Так, є інформація про проблеми зі здоров'ям диктатора, але деталізувати не будемо. Зрештою, здоров'я Путіна значно цікавіше для українців і всього світу, ніж здоров'я Лукашенка", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, на що хворий Олександр Лукашенко. Білоруський опозиціонер і колишній дипломат Павло Латушко вважає, що Олександр Лукашенко може мати хворе серце, а саме інфекційно-алергічний міокардит. Опозиціонер та представник Об'єднаного перехідного кабінету Павло Латушко поділився інформацією зі своїх джерел про стан здоров'я президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Також "Коментарі" повідомляли про візит Лукашенка до лікарні. У мережі кілька днів тривають дискусії про стан президента Білорусі Олександра Лукашенка, який після параду в Москві на 9 травня мав погане самопочуття та зник з публічного простору на кілька днів. Під час приїзду президента Білорусі до столичної лікарні на дорогах стояли поліцейські патрулі, які тимчасово перекрили проїзд по проїжджій частині. Після відвідин Лукашенком лікарні транспортний рух відновився. 14 травня Олександр Лукашенко також уникнув публічних заходів і не з'явився на церемонії вшанування державних символів Білорусі.

Офіційної інформації про стан здоров'я білоруського диктатора Олександра Лукашенка досі немає. Однак відомо, що він кілька днів не з'являвся на публіці і скасував деякі заплановані зустрічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини