Головна Новини Світ Беларусь Військовослужбовці Білорусі візьмуть участь у спільних з Росією навчаннях недалеко від кордону України
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовослужбовці Білорусі візьмуть участь у спільних з Росією навчаннях недалеко від кордону України

За словами військового відомства Білорусі, до навчання планується залучити майже 13 тис військових, до 250 танків, майже півтисячі БМП і бронетранспортерів, до 200 артилерійських систем і реактивних систем залпового вогню

14 вересня 2020, 19:42
Поділіться публікацією:

Представники Збройних сил Білорусі візьмуть участь у спільних з Росією навчаннях, які пройдуть недалеко від кордону України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони країни сьогодні 14 вересня.

Військовослужбовці Білорусі візьмуть участь у спільних з Росією навчаннях недалеко від кордону України

Джерело: cacds.org.ua

"21 — 26 вересень білоруські військовослужбовці візьмуть участь у стратегічному командно-штабному навчанні" Кавказ-2020", яке проводиться на військових полігонах Російської Федерації" — йдеться в повідомленні.

Відомо, що в масштабному військовому заході візьме участь батальйонна тактична група механізованої бригади.

Також повідомляється, що до навчання планується залучити майже 13 тис військових, до 250 танків, майже півтисячі БМП і бронетранспортерів, до 200 артилерійських систем і реактивних систем залпового вогню.

Підкреслюється, що навчання пройдуть в два етапи. У першому етапі проведеться планування бойових дій підрозділів у змінах умовної військово-політичної обстановки. Тоді ж представники військ країн-учасниць відпрацюють питання взаємодії між військовими контингентами в разі відбиття ударів засобів повітряного нападу, ведення розвідувально-пошукових дій і оборони.

Під час проведення другого етапу навчань будуть відпрацьовані питання безпосереднього управління військами.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що бойовиків НЗФ з окупованих територій України відправляють до Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини