Головна Новини Світ Беларусь "Я злякався" - дивне інтерв’ю Лукашенка про свій перший досвід (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я злякався" - дивне інтерв’ю Лукашенка про свій перший досвід (ВІДЕО)

Президент Білорусі розповів про свій перший досвід на тракторі та збрехав про швидкість аграрної техніки

20 листопада 2022, 10:40 comments1226
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Мережею поширюється запис, на якому білоруський диктатор Олександр Лукашенко у розмові з місцевими ЗМІ згадує свою першу поїздку на тракторі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на 24 канал.

"Я злякався" - дивне інтерв’ю Лукашенка про свій перший досвід (ВІДЕО)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Олександр Лукашенко розповів журналістам про те, як мав перший досвід їзди на тракторі МТЗ-50 на запаморочливій швидкості.

"Їхав по кільцевій зі швидкістю 280 км/год і я злякався, що він може злетіти. З такою швидкістю літак злітає і сідає", — сказав білоруський лідер.

Українські фермери та власники подібної техніки стверджують, що трактор МТЗ-50 не здатен розвивати таку швидкість. Аграрна техніка, яка випускалася в період з 1962 по 1985 роки на Мінському тракторному заводі може досягати лише швидкості до 50 км/год. А білоруський президент стверджує, що досяг швидкості, яка в п’ять разів більша за можливу.

Відео з заявою Лукашенка можна переглянути нижче:

Лукашенко не вперше проявляє любов до тракторів, на 70-річчя президента Росії білоруський диктатор подарував Путіну трактор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рішення президента Білорусі зупинити інфляцію. Олександр Лукашенко заборонив підвищувати ціни в магазинах. Таке рішення усього за місяць призвело до закриття великої кількості продуктових місць. Відповідні фото потрапили в мережу.

Також "Коментарі" про винахід білоруських військових проти Javelin, Panzerfaust та NLAW. Розробники з Білорусі збираються захищати свої танки палаючим відром на палиці. "Надсучасна" розробка встигла отримати власну назву - "нова теплова пастка, встановлена на модернізованому Т-72". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

termo

20 листопада 2022, 12:41

Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe ----- https://uclck.me/termoua


Новини