Головна Новини Світ Канада Канада просить громадян утриматися від поїздок в Україну, дипломати мають вивозити свої сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Канада просить громадян утриматися від поїздок в Україну, дипломати мають вивозити свої сім'ї

У Канаді закликали своїх громадян уникати поїздок до України та залишити країну сім'ям дипломатів через побоювання нападу з боку Росії

25 січня 2022, 16:47
Поділіться публікацією:

Уряд Канади закликає своїх громадян не планувати поїздки до України. Дипломатам же надано рекомендацію – вивозити свої сім'ї з України. Причина – велика можливість російського вторгнення. Як повідомляє видання "Коментарі", дана інформація опублікована на офіційному сайті уряду Канади.

Канада просить громадян утриматися від поїздок в Україну, дипломати мають вивозити свої сім'ї

Прапор Канади. Фото: Укрінформ

В уряді просять своїх громадян без потреби не відвідувати Україну. Головною причиною такого рішення є те, що з боку Росії наростає загроза військового вторгнення в Україну. До того ж відбувається збільшення військової могутності у самій країні.

Влада Канади звертається також до тих співвітчизників, які зараз перебувають в Україні, по можливості не продовжувати своє перебування в країні.

Видання "theglobeandmail" також повідомило, що дипломатичне відомство Канади дало рекомендації дипломатам, які працюють в Україні вивозити свої сім'ї з країни через високу ймовірність початку військового конфлікту України та Росії.

Також в уряді Канади попросили канадців не планувати свої поїздки до анексованого Криму та на територію ОРДЛО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі тривожних заяв США та Британії на Донбасі почастішали обстріли. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розібрали ситуацію по поличках, оцінивши ситуацію та спрогнозувавши, як події можуть розвиватися далі.

Також раніше видання "Коментарі" інформувало – Вашингтон повідомив, що ситуація в Україні залишається дуже складною. Експерти спрогнозували, про що може говорити ситуація, коли Великобританія та США дають рекомендації своїм дипломатам вивозити сім'ї з України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини