Головна Новини Світ Канада Серія нападів з ножем у Канаді. Є багато вбитих
commentss НОВИНИ Всі новини

Серія нападів з ножем у Канаді. Є багато вбитих

Трагічна подія сталась у Канаді.

5 вересня 2022, 10:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У неділю ввечері канадська поліція (RCMP) повідомила, що внаслідок нападу з ножем загинули 10 людей, а 15 поранених були доставлені до лікарень. Раніше служби розповсюдили попередження населення в трьох канадських провінцій, повідомляючи про двох небезпечних і озброєних чоловіків, які вчинили серію нападів на випадкових людей. Про це повідомляє NYT.

Серія нападів з ножем у Канаді. Є багато вбитих

Трагічна подія сталась у Канаді. Фото з відкритих джерел

Напади з ножем сталися в двох невеликих містах провінції Саскачеван в центральній частині Канади. Поліція повідомила, що напади сталися щонайменше в 13 місцях і що, можливо, є більше постраждалих осіб. Громадське телебачення повідомило, що три гелікоптери швидкої допомоги вилетіли на місце одного з нападів і доставили трьох людей до лікарень.

Правоохоронні органи ідентифікували двох підозрюваних. Це 31-річний Деміен Сандерсон та 30-річнийМайлз Сандерсон, які пересуваються на чорному автомобілі марки Nissan Rogue.

На прес-конференції поліція не надала інформацію про мотиви нападників. Повідомлялося лише, що принаймні деякі жертви виявилися випадковими. Поліція також попросила мешканців сусідніх провінцій Альберта і Манітоба залишатися вдома, не підходити до підозрілих людей, не підвозити автостопщиків та не повідомляти, де помічені патрулі поліції.

Відреагував на цю жахливу подію і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Атаки в Саскачевані жахливі. Я думаю про тих, хто втратив своїх близьких і отримав поранення. Ми стежимо за ситуацією і закликаємо всіх дотримуватися вказівок місцевої влади, — написав глава уряду в соцмережах.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про американця, який намагався влетіти на літаку в супермаркет Walmart.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

5 вересня 2022, 11:46

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ----- https://ja.cat/pisy


Новини