Головна Новини Світ США Пілот в США погрожує врізатися на літаку у супермаркет (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пілот в США погрожує врізатися на літаку у супермаркет (ВІДЕО)

Сьогоднішній ранок був незвичним для жителів містечка Тупело в США.

3 вересня 2022, 18:49 comments1425
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Пілот невеликого приватного літака літає у небі над Тупело, штат Міссісіпі, і загрожує врізатися в супермаркет Walmart, повідомляє The Washington Post.

Пілот в США погрожує врізатися на літаку у супермаркет (ВІДЕО)

Пілот в США погрожує врізатися на літаку у супермаркет. Фото з відкритих джерел

Департамент поліції Тупело повідомив у Facebook, що отримав повідомлення про дивний літак над містом, це сталося близько 5 ранку за місцевим часом. Пілот зателефонував на лінію екстреної допомоги та погрожував навмисно врізатися в супермаркет Walmart, за адресою West Main.

Поліція повідомила, що розмовляла з пілотом. Офіцери працюють над тим, щоб евакуювати Walmart і сусідню заправку та розсіяти людей настільки, наскільки це можливо.

Поліція зробила повідомлення у Facebook:

Просимо громадян уникати цієї ділянки, — повідомлення від поліції міста Тупело.

У поліції повідомили, що це літак під назвою Beechcraft King Air 90, який може бути двомоторним та зазвичай вміщує від семи до 12 пасажирів. А у мережу одразу почали потрапляти десятки відео від місцевих мешканців, де видно як літак низько пролітає над містом.

Через кілька годин літак полетів на північ від Тупело в інший округ. Про зміну курсу літака повідомили в місцевій службі о 9.30 за місцевим часом. За переміщенням літака слідкують в FlightAware.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про те, що президент США хоче виділити Україні майже 13 млрд доларів фінансової допомоги. Саме таке звернення передав лідер Сполучених Штатів до Конгресу, який ухвалює бюджет країни на 2023 рік.

Також, "Коментарі" писали про чергову військову допомогу від Америки. Варто зазначити, що США вже передали Україні понад 13 млрд доларів фінансової та військової допомоги.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини