Головна Новини Світ Канада У Канаді чоловік розбагатів за два походи до магазину: як йому це вдалося (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді чоловік розбагатів за два походи до магазину: як йому це вдалося (ФОТО)

Канадець став багатшим на 188 тисяч доларів

15 січня 2022, 22:00 comments1399
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Онтаріо, провінції на сході центральної частини Канади, 43-річний Джеймс Куртеманш двічі виграв у лотерею. Найцікавіше, що обидві щасливі скретч-карти він купив в одному магазині, але з різницею у п'ять місяців. Про це повідомляє видання New York Post.

У Канаді чоловік розбагатів за два походи до магазину: як йому це вдалося (ФОТО)

Виграш у лотерею. Фото з відкритих джерел

Свій перший лотерейний білет Куртеманш купив у 2021 році у магазині Kwik-Way у місті Садбері. Цей квиток виявився щасливим і приніс чоловікові 88 888 доларів. У серпні він завітав до штаб-квартири канадської лотереї, щоб забрати свій виграш.

У Канаді чоловік розбагатів за два походи до магазину: як йому це вдалося (ФОТО) - фото 2

Фото — New York Post

У січні 2022 року чоловік вирішив ще раз придбати лотерейний білет. Цього разу він також купив скретч-карту у тому самому магазині. Перевіривши квиток через програму, Куртеманш був шокований, побачивши, що став переможцем удруге. Сума його виграшу становила 100 000 доларів.

"Я не міг повірити, що це сталося знову. Я був такий здивований, а потім згадав, що хороші речі трапляються тричі, тому я готовий до наступного разу", — сказав Джеймс Куртеманш.

Також чоловік розповів, що планує витратити частину грошей на подорожі. Проте зробити це йому заважає пандемія.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Австралії чоловік отримав безплатний лотерейний білет і завдяки йому виграв майже 146 тисяч доларів. Виграш переможець вирішив поділити зі своїми дітьми.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що у США чоловік виграв у лотерею велику суму грошей, а невдовзі після цього його виявили мертвим. Він навіть не встиг перевести у готівку виграшні гроші. Докладніше читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини