Головна Новини Світ Канада У Канаді розбився літак: чи є потерпілі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді розбився літак: чи є потерпілі

У результаті одна людина загинула, одна травмована

4 жовтня 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

У суботу, 2 жовтня, в межах Монреаля, що знаходиться в Канаді, сталася авіакатастрофа з потерпілими. Про це повідомляє СВС.

У Канаді розбився літак: чи є потерпілі

Причини падіння літака встановлюють, фото СВС

На борту невеликого літака, що зазнав авіакатастрофи, був пілот та один пасажир. У результаті аварії одна людина, пасажир літака, загинула, а іншу госпіталізували до місцевої лікарні. Про її стан не повідомляється.

Подія трапилася близько 18-ї години вечора, біля острова Сент-Елен, в зоні лісу та неподалік від мосту де ла Конкорд. Літак впав та почав горіти, над лісом здіймалася чорна хмара диму.

Перед падінням пілот повідомив, що в літаку, яким він керує, несправний двигун. Саме пілот вижив в катастрофі та перебуває на лікуванні.

Літак буксирував банер з пропозицією руки і серця. За словами фахівців, саме банери додають вагу літаку та ускладнюють політ, особливо, якщо літак має несправний двигун. Ймовірно, від падіння пошкодилася паливна система, що й спричинило пожежу. Банер слідчі не знайшли на місці трагедії, припускають, що він упав в річку Святого Лаврентія.

Слідчі Монреаля ще не встановили причину аварії та з'ясовують обставини події. Залишки літака будуть відправлені на експертизу до Оттави для встановлення причини поламки. 

За фактом авіакатастрофи проводиться розслідування. Особу загиблого встановлюють слідчі Монреальської поліції.

Як повідомляв портал "Коментарі", в італійському Мілані літак впав на будівлю. У результаті загинула сім'я румунського бізнесмена, статки якого обраховуються в мільярдах. Відомо, що літак направлявся на острів Сардинія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини