Головна Новини Світ Європа В італійському місті літак впав на будівлю: ніхто не вижив (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В італійському місті літак впав на будівлю: ніхто не вижив (ВІДЕО)

На борту літального апарату знаходилося шість осіб

3 жовтня 2021, 17:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії розбився літак. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

В італійському місті літак впав на будівлю: ніхто не вижив (ВІДЕО)

Катастрофа літака в Італії. Фото: скріншот із відео

Як стало відомо, інцидент стався в італійському місті Сан-Донато-Міланезе. На борту літака, що розбився приватний літак знаходилося шість осіб.

Повідомляється, що літальний апарат вилетів з аеропорту Лінате і прямував на острів Сардинія. Борт впав на будівлю, яка знаходилася на ремонті.

В результаті події ніхто не вижив. На місце аварії поспішили медики, правоохоронці та співробітники рятувальної служби. Зараз встановлюється причина катастрофи.

У мережі з'являються відео з місця події.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що у Бангладеш при загадкових обставинах загинули українські моряки. Двоє українців один за одним померли без видимих причин і хвороб. Імовірною причиною смерті одного з чоловіків вважається серцевий напад. Зазначається, що у загиблих не було ніяких симптомів коронавірусної інфекції. Суховантаж, на якому українці прибули у порт, йшов під прапором Маршаллових островів.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Москві батько десятикласниці влаштував стрілянину у школі. Озброєний злочинець прийшов до навчального закладу для того, щоб з'ясувати стосунки з кривдниками його дочки. Спочатку він влаштував бійку, а потім дістав зброю і почав стріляти в повітря. На місце подій поспішили співробітники правоохоронних органів. Зловмисник спробував сховатися з місця злочину, проте був затриманий. Зазначається, що в результаті події ніхто не постраждав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини