Головна Новини Світ Канада Яку суму канадський уряд готовий виділити Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку суму канадський уряд готовий виділити Україні

Канада інвестує кошти в українські соціальні проекти

13 серпня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Міністр міжнародного розвитку Канади Каріна Гуд повідомила, що Канада виділить для України 30 мільйонів доларів. Про це повідомляється в прес-службі канадського уряду.

Яку суму канадський уряд готовий виділити Україні

Канада інвестує кілька мільйонів доларів в Україну, фото з відкритих джерел

У четвер, 12 серпня, міністр Каріна Гуд розповіла про результати своєї віртуальної подорожі до України. Міністр провела кілька зустрічей з урядовцями, представниками правозахисних організацій. Під час зустрічей обговорили як вплинула пандемія на обидві держави, як в Україні дотримуються гендерної рівності та які кроки для цього роблять. Також розглянули питання миру в Україні, ефективність управлінських стратегій та втілення реформ.

На розвиток інклюзивного управління Канада виділить 30 мільйонів доларів. Україна отримає не всю суму одразу, а частинами протягом 5 років. Ще 1,9 мільйона доларів уряд Канади інвестує в проекти, що підтримуватимуть соціально-економічний добробут жінок-військослужбовців, які брали участь в АТО та ООС.

Міністр наголосила, що Канада прагне розвивати такі українські проекти, які будуть допомагати людей з вразливих груп жити у демократичному суспільстві, де є доступна інклюзія та панує гендерна рівність.

"Канада залишається відданою співпраці з Україною для побудови інклюзивного та сталого майбутнього, на яке заслуговує народ України. Завдяки продовженню співпраці в секторі управління та сприяючи просуванню гендерної рівності, Канада допомагає Україні просувати свій план реформ у зміцненні демократії", — зазначила Каріна Гулд.

Як писав портал "Коментарі", Канада не хоче відкривати кордони для туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини