Головна Новини Світ Канада Чому Канада не хоче відкривати кордони для туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Канада не хоче відкривати кордони для туристів

Канадські бізнесмени обурені карантинними обмеженнями своєї влади

19 червня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Уряд Канади продовжив заборону на в'їзд та виїзд із країни до 21 липня. Про це повідомляє агенція Reuters.

Чому Канада не хоче відкривати кордони для туристів

Закритий авіапростір Канади - фото: immigration.ca

Журналісти інформують, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що кордон буде залишатися закритим до тих пір, поки 75% канадців не отримають першу з двох доз вакцини від коронавірусу, а 20% — обидві вакцини.

Хоча Трюдо сказав, що Канада в основному досягла першої мети, офіційні дані, опубліковані після його виступу, показали, що 73,4% отримали першу дозу й тільки 14,7% населення пройшли обидва щеплення.

"Навіть повністю вакцинована людина може передати COVID-19 тому, хто не вакцинований", — додав Трюдо.

Такими обмеженнями незадоволені місцеві підприємці, адже статистичне управління Канади заявило, що загальний обсяг експорту послуг у 2020 році в порівнянні з 2019 роком впав на 17,7%, а імпорт послуг впав на 24,0%, частково через прикордонні обмеження. Особливо сильно постраждали туристичні та транспортні послуги.

Нагадаємо, нещодавно уряд Російської Федерації вирішив посилити карантин у країні у зв'язку зі збільшенням кількості нових випадків захворювань на коронавірус. Всі деталі в нашому матеріалі.

Водночас країни Євросоюзу навпаки починають знімати коронавірусні обмеження. Так, уряд Данії вирішив послабити обмежувальні заходи, впроваджені для боротьби з поширенням коронавірусу. З 14 червня скасовується обов'язкове носіння масок, за винятком громадського транспорту. З вересня планується скасувати й це правило.

Окрім цього уряд Іспанії з 26 червня повністю скасовує масковий режим, запроваджений ще на початку пандемії коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Крысолов

19 червня 2021, 20:51

Заставь дурня Богу молиться... Думаю, настало время признать, что действия подавляющего большинства вирусоборцев трудно призвать действиями психически здоровых людей. Совершенно очевидно, что они просто нагадили. Точнее: встали на сторону очень небольшой группы населения, крепко изгадив жизнь практически всем.


Новини