Головна Новини Світ Канада Заборони не працюють - Канаду продовжують лихоманити протести
commentss НОВИНИ Всі новини

Заборони не працюють - Канаду продовжують лихоманити протести

У Оттаві колони протестувальників зросли до тисяч, як і минулими вихідними

13 лютого 2022, 09:02
Поділіться публікацією:

Протестувальники, які виступають проти обов'язкової COVID-вакцинації, продовжують масові акції протесту по всій Канаді. Попередження та заборони уряду Канади не досягли свого ефекту. Люди відмовляються виконувати вказіки. До протесту, який розпочали далекобійники, виступаючи проти обов'язкової вакцинації, приєднуються звичайні громадяни. Вимоги тепер стосуються не лише скасування масової обов'язкової вакцинації, а й скасування карантинних обмежень. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Associated Press.

Заборони не працюють - Канаду продовжують лихоманити протести

Протести в Канаді. Фото: GETTY IMAGES

Напружене протистояння на мосту, що сполучає Детройт (Мічиган, США) та Віндзор (Онтаріо, Канада) трохи знизилося на початку дня. Тоді протестувальники погодилися з вимогами правоохоронців та відігнали свої фури, якими вони перегородили вхід до активного міжнародного переходу. Але таке умовне "перемир'я" між мітингувальниками та поліцейськими тривало недовго.

Згодом протестувальники посилилися підкріпленням – і продовжили перегороджувати доступ із канадської сторони. Наразі кількість протестувальників зросла до тисяч.

З канадців вже беруть приклад протестувальники в інших країнах, перекриваючи дороги з вимогами припинити масову вакцинацію проти коронавірусу та послабити карантинні обмеження. Так, подібні канадські акції вже пройшли у Франції, Новій Зеландії та Нідерландах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — столицю Канади охопили масові протести: владі довелося запроваджувати надзвичайний стан. Незабаром буде місяць, як Канаду охопили масові протести. Стартував протестний рух 29 січня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини