Головна Новини Світ Китай Китай постачає Росії всі види озброєння: як це можливо
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай постачає Росії всі види озброєння: як це можливо

Китай постачає Росії всі види озброєння, відзначив в інтерв’ю «Главреду» військовий експерт Роман Світан. За його словами, китайська зброя йде в терористичну Росію реекспортом з Північної Кореї

23 травня 2024, 20:05
Поділіться публікацією:

Китай, дійсно, постачає терористичній Росії зброю, проте не на пряму, вважає Роман Світан. За його словам, мова йде абсолютно про весь спектр озброєння, починаючи від квадроциклів і завершуючи ракетами та снарядами і мінами.

Китай постачає Росії всі види озброєння: як це можливо

Путін і Сі

Військовий експерт підкреслив, що всі поставки здійснюються через Північну Корею. Тобто, каже експерт, спочатку всі ці види озброєння Китай перекидає в Північну Корею, а вже звідти вони йдуть в Росію під виглядом "допомоги" з КНДР.

Як відзначив Світан, у Північній Кореї всю цю китайську зброю вантажать у вагони, і вона залізницею прямує 10 000 кілометрів до терористичної Росії. Тобто, підкреслив експерт, китайська зброя потрапляв в РФ шляхом реекспорту.

Окрім того, додав Світан, Китай передає Росії необхідні їй комплектуючі для виробництва зброї. Поставки налагоджені через "прокладки". Механізми цих поставок, вважає Світан, були обговорені кремлівським диктатором Володимиром Путіним та президентом Китаю Сі Цзиньпіном.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони Великобританії Грант Шаппс звинуватив офіційний Пекін в тому, що він або вже надає, або готується надавати Росії летальну зброю для використання її у війні проти України. Більше того, за його словами розвідки Британії та Сполучених Штатів мають прямі докази того, що Кремль таки вже отримує цю летальну зброю від Китаю. Як відзначив Шаппс, такі дії Китаю є "значним розвитком подій".

При цьому міністр оборони вказав на нечесну позицію Китаю, який запевняв, що не підтримує Росію у його загарбницькій війні і, буцімто, зберігає нейтралітет.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини