Головна Новини Світ Китай Китай сподівається досягнути нових угод з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай сподівається досягнути нових угод з Росією

Китай планує й надалі продовжувати та посилювати співпрацю з Росією попри війну в Україні.

22 лютого 2023, 13:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Китайський дипломат Ван І прибув з візитом в Росію, де зустрівся з керівництвом країни-агресорки. Під час спільної пресконференції з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим головний дипломат Китаю запевнив, що хоче досягнути нових угод з РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Китай сподівається досягнути нових угод з Росією

Китайський дипломат Ван І. Фото з відкритих джерел

Колишній міністр МЗС Китаю, а тепер один з головних дипломатів Сі Цзінпіна прибув до Росії аби обговорити економічну та політичну співпрацю між країнами. Під час пресконференції Ван І зауважив, що Китай готовий досягти нових угод з російською Федерацією.

"Я готовий обмінюватися думками з вами, мій дорогий друже, з питань, що становлять взаємний інтерес, і сподіваюся на досягнення нових домовленостей", — сказав китайський дипломат.

Ван І зазначив, що попри війну в Україні та інші світові конфлікти, Китай продовжуватиме підтримувати відносини з Росією.

"Як би не змінювалася міжнародна ситуація, Китай був і залишається відданим разом з Росією докладати зусиль для збереження позитивної тенденції у розвитку відносин між великими державами", — говорить Ван І.

Очікується, що китайський дипломат Ван І після пресконференції з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дванадцять країн ЄС погрожують вигнати всі компанії зі свого ринку, які допомагають Росії уникати санкцій.

Також "Коментарі" писав про Китай різко відреагував на збитий шпигунський зонд над територією США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дом

22 лютого 2023, 15:06

А для чого Їм союз з ціею Пдарассея(чи пидорассия,поправьте якщо)

Ігор

22 лютого 2023, 14:27

Країна 1,4 мільярда, зробила величезний стрибок у розвитку. Друга економіка. Повністю себе наново відбудувала. Одягнула і заповнила весь світ приладами. І нею помикає якийсь маразм Байден, чи є в неї дозвіл на Тайвань виданий божевільним старим? Лузерстьвом від Путіна заразились? Як стало що 1/8 світу диктує іншим 7/8?


Новини