Головна Новини Світ ЄС 12 країн ЄС погрожують вигнати всіх, хто допомагає Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

12 країн ЄС погрожують вигнати всіх, хто допомагає Росії

ЄС обговорює нові кроки, які зможуть економічно обмежити Росії. Євросоюз плану виганяти зі свого ринку компанії, які допомагають Росії уникати санкцій.

22 лютого 2023, 12:10 comments1991
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

12 держав-членів ЄС розпочали дискусію про те, щоб посилити санкції проти Росії та не допустити на свій ринок ті компанії, які допомагають обходити заборони для РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Express.

12 країн ЄС погрожують вигнати всіх, хто допомагає Росії

Країни ЄС посилюють санкції проти Росії. Фото з відкритих джерел

До річниці повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну, яке відбулось 24 лютого Європейський Союз планує запровадити нові санкції, а також посилити механізм дії за старими. Адже Кремль шукає способи їх обійти.

Як стало відомо британському виданню Express 12 країн ЄС планують посилити відповідальність серед держав та приватних компаній, які допомагають Росії обходити санаційні заборони. Основною пропозицією від цих країн є обмеження для приватних компаній чи країн на ринки Європейського Союзу, якщо ті будуть допомагати РФ.

"Дванадцять країн ЄС погрожують вигнати всіх з єдиного ринку, хто допомагає Росії", — пише Express.

Видання також оприлюднило перелік країн чиї посадовці обговорюють таку ідею: Нідерланди, Бельгія, Чехія, Іспанія, Румунія, Естонія, Литва, Латвія, Фінляндія, Німеччина, Франція та Італія. Таке повідомлення було озвучено після того, як Володимир Путін заявив про вихід Росії з ядерного договору між РФ та США, який мав на меті стримувати ріст ядерного озброєння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС РФ Захарова відреагувала на нові санкції Канади проти Росії.

Також "Коментарі" писав про прем'єр-міністра Молдови Доріна Речена, який відповів на плани Кремля захопити Кишинів. Раніше президентка країни розповіла про детальні кроки Москви організувати держпереворот у Молдові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини