Головна Новини Світ Китай Китай створив гігантського 18-метрового сніговика, що зустрічатиме гостей Олімпійських ігор у Пекіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай створив гігантського 18-метрового сніговика, що зустрічатиме гостей Олімпійських ігор у Пекіні (ФОТО)

Китай розкручує Олімпійські ігри 2022 року в Пекіні 60-футовим сніговиком, який усміхається

13 січня 2022, 12:06
Поділіться публікацією:

Щоб розрекламувати Олімпіаду в Пекіні, Китай будує гігантського сніговика, що вітатиме гостей країни. Про це повідомляє Insider.

Китай створив гігантського 18-метрового сніговика, що зустрічатиме гостей Олімпійських ігор у Пекіні (ФОТО)

Сніговик, створений для прийому гостей напередодні Ігор у Пекіні - Insider

Величезний усміхнений сніговик має 60 футів заввишки і 42 фути в ширину і був побудований в зимовому північно-східному китайському місті Харбін. 

Сніговик розташований біля місцевої визначної пам’ятки, музичного парку Харбіна, туристичної точки вздовж річки Сунхуа. Кожної зими в місті проходить щорічний фестиваль снігових і крижаних скульптур.

За даними CGTN, близько 120 скульпторів використали близько 2000 кубометрів снігу для створення сніговика. Видання повідомляє, що щодня сніговика відвідує близько 3 тисяч туристів.

Минулого тижня Китай також представив новий потяг без водія під назвою Fuxing, який буде перевозити спортсменів і журналістів до та з олімпійських об’єктів у Пекіні. Поїзду потрібно всього 50 хвилин, щоб перевезти своїх пасажирів з центрального району Пекіна до олімпійських об’єктів у Чжанцзякоу, хоча така поїздка зазвичай займає близько трьох годин на звичайному експрес-поїзді. 

Олімпійські ігри в Пекіні стартують 4 лютого 2022 року. Країна планує запровадити  "бульбашку із замкнутим циклом", коли спортсмени, чиновники, мовники та журналісти зможуть пересуватися лише в межах визначених місць.

Як повідомляли раніше "Коментарі", став відомим календар та формат проведення хокейних змагань на Олімпіаді-2022.

Також "Коментарі" писали, що за місяць до початку Зимових Олімпійських ігор у Пекіні організатори розпочали операцію "замкненого циклу", щоб запобігти проникненню спалаху COVID-19 через учасників Ігор у широку громадськість Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини