Головна Новини Світ Китай Китай веде переговори про постачання дронів для Росії – Der Spiegel
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай веде переговори про постачання дронів для Росії – Der Spiegel

Росія планує закупити в китайської компанії близько 100 дронів для війни в Україні.

24 лютого 2023, 11:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Китай та Росія ведуть переговори про відправлення до Москви близько 100 ударних безпілотників, подібних до тих, що відправ Іран. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Der Spiegel.

Китай веде переговори про постачання дронів для Росії – Der Spiegel

Китай може відправити дрони до Росії. Фото з відкритих джерел

Під час Мюнхенської конференції з безпеки від США прозвучали тривожні повідомлення, що Китай розглядає можливість надати Росії зброю, яку країна-агресорка може застосувати проти України. Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що подібні кроки Пекіну будуть мати серйозні наслідки для Китаю.

Китай різко відреагував на такі заяви представника Сполучених Штатів заперечивши інформацію Блінкена та наголосивши, щоб США не втручались у політику, яку веде Пекін.

Проте Der Spiegel стверджує, що співпраця між Китаєм та Росією відбувається прямо зараз. Німецьке видання стверджує, що з китайським виробником безпілотників Xi'an Bingo Intelligent Aviation Technology ведуть переговори російські військові, які очікують отримати військові дрони.

"Компанія Bingo погодилася виготовити та випробувати 100 прототипів безпілотників ZT-180 перед поставкою їх Міністерству оборони Росії до квітня 2023 року", — пише Der Spiegel.

За характеристиками ці безпілотні літальні апарати схожі на іранські дрони, які Росія використовує з середини минулого року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США попередили Китай про серйозні наслідки, якщо країна допомагатиме Росії.

Також "Коментарі" писали, що Китай сподівається досягнути нових угод з Росією. Таке повідомлення озвучив китайський дипломат Ван І під час пресконференції в Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

lera

24 лютого 2023, 16:14

Мур. Ищу парня который будет меня трахать) Парни скорострелы мимо) Я хочу удовлетворять все свои потребности и чтобы парень лизал все мои дырочки и давал в ротик. Написать в приват:------- https://e.vg/lera98

Ігор

24 лютого 2023, 12:44

Замість погроз та публічного тролінгу, було б демократично перекупити їх і віддати Україні. Треба з повагою відноситись до інших і поводитись з ними, як з рівними. Тоталітарна тактика УПА-екстремізму веде до так званого "не спровокованого нападу".


Новини