Головна Новини Світ Азія В Бангладеш удар блискавки вбив понад 10 осіб, які святкували весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

В Бангладеш удар блискавки вбив понад 10 осіб, які святкували весілля

Блискавка вдарила в гостей весілля, які пливли на човні

4 серпня 2021, 15:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Бангладеш блискавка влучила в групу людей. Про це пише видання Daily Bangladesh.

В Бангладеш удар блискавки вбив понад 10 осіб, які святкували весілля

Блискавка вбила людей у Бангладеш. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 4 серпня, в підокругу Шібгандж, що на північному заході Бангладеш. Повідомляється, що блискавка влучила в групу людей, який пливли на човні по річці Падма. Вони святкували весілля. В результаті події загинуло як мінімум 16 осіб.

На місце події прибули медики, які доставили потерпілих у найближчі медичні установи. Влада не виключає того, що список жертв може збільшитися.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в індійському місті Джайпур, який є столицею штату Раджастхан, блискавка влучила в групу людей, що фотографувалися в популярному серед туристів місці. У момент удару блискавки на вежі форту Амбер знаходилося близько 30 осіб. Деякі з них зістрибнули вниз після удару. В результаті події загинули щонайменше 11 осіб, багато хто отримав поранення різного ступеня тяжкості. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що в Бангладеш сталася пожежа у будівлі фабрики, яка виробляє сік. Пожежа, що виникла на першому поверсі будівлі, швидко поширилася на велику територію завдяки легкозаймистим речовинам, які знаходилися всередині. В результаті інциденту загинуло 52 людини й ще майже стільки ж отримало травми. Працівники підприємства намагалися врятуватися, вистрибуючи з вікон будівлі, деякі піднялися на дах. На місце події прибули рятувальники та медики. Подробиці — у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини