Головна Новини Світ Китай Миле зображення собаки обурило китайців. За що Sony заблокували в соціальних мережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Миле зображення собаки обурило китайців. За що Sony заблокували в соціальних мережах

Китай заблокували Sony в популярній соціальній мережі Weibo за зображення милої собаки в соцмережах. Тільки з часом було пояснено про причини блокування японської компанії.

12 січня 2023, 14:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Іноземним компаніям складно розуміти деякі китайські рішення. Потрібно не порушувати китайських традицій та суворих законів, проте цього разу компанію Sony звинуватили за миле зображення собаки у листі. За що заблокували японську компанію в Китаї повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter китайського кореспондента WSJ Лізи Лін.

Миле зображення собаки обурило китайців. За що Sony заблокували в соціальних мережах

Компанія Sony отримала бан за фото з собакою. Фото з відкритих джерел

Акаунт японської компанії був заблокований в популярній китайській мережі Weibo, що є аналогом Facebook та Twitter. У повідомленні про блокування було сказано, що компанія "не дотримувалася правил і норм".  З часом генеральний директор Weibo надав підказки, що блокування стосується запису за 12 жовтня.

В цей день Sony опублікувала зображення чорного пса, що ховається в листі червоного кольору. Допис також містив рядок, написаний Мао Цзедуном про красу сливового цвіту. Проте ні компанія, ні користувачі соцмережі не змогли зрозуміти причину блокування.

Миле зображення собаки обурило китайців. За що Sony заблокували в соціальних мережах - фото 2

Як стало відомо саме через зображення і вислів Мао було заблоковано профіль японської компанії. Китайські націоналісти пояснили, що цвітіння сливи є знаком подолання труднощів членами партії. За їхніми словами, Sony висміювала героя Корейської війни.

"Публікація, яку Sony завантажила, висміює Цю Шаоюня, китайського солдата, який пожертвував собою, щоб захистити свої війська 12 жовтня — 70 років тому", — вважають націоналісти Китаю.

Фото китайського героя, яке викликало порівняння з собакою від Sony можна переглянути нижче:

Миле зображення собаки обурило китайців. За що Sony заблокували в соціальних мережах - фото 3

Цікаво, що японська компанія потрапляє не вперше через дивні китайські звичаї. Раніше компанія Sony обрала 7 липня для запуску нових смартфонів у Китаї в 2021 році. Як виявилось це дата японсько-китайської війни. За це компанію оштрафували на 100 мільйонів юанів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що супутникові знімки показали масштаби трагедії в Китаї.

Також "Коментарі" писали про те, що Китай готує свій народ до війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини