Головна Новини Світ Китай Міноборони Китаю вибухнуло погрозами на адресу США і пригрозили влаштувати пекло
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони Китаю вибухнуло погрозами на адресу США і пригрозили влаштувати пекло

Офіційний представник Міноборони Китаю У Цянь заявив, що Пекін не буде слухати погрози, що йдуть від інших держав

27 червня 2024, 15:16 comments2926
Поділіться публікацією:

Сполучені Штати, які бажають "перетворити Тайванську протоку на пекло", самі туди попрямують першими, заявив офіційний представник міністерства оборони Китаю У Цянь.

Міноборони Китаю вибухнуло погрозами на адресу США і пригрозили влаштувати пекло

Китай і США

"Ті, хто кричать про те, що хочуть перетворити будинки інших на пекло, повинні спочатку приготуватися до того, що колись самі вирушать у пекло. Деякі люди в США без вагань готові перетворити Тайванську протоку на пекло на землі", — підкреслив він.

За словами Цяня, Китай не має наміру піддаватися на погрози та залякування з боку третіх країн.

При цьому відомо, що в червні видання The Washington Post повідомляло, що США пригрозили влаштувати в Тайванській протоці "безпілотне пекло", якщо Китай розпочне операцію проти острова. Також повідомлялося, що Вашингтон та Пекін вперше за п'ять років відновили напівофіційні переговори щодо ядерного озброєння. У Пекіні стверджують, що не загрожуватимуть застосуванням ядерної зброї через ситуацію навколо Тайваню, розповіли джерела.

Вчений Девід Санторо, один з організаторів переговорів щодо "другого треку", заявив, що Китай абсолютно впевнений у тому, що зможе перемогти в боротьбі за острів, не застосовуючи ядерної зброї.

Також портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони Китаю заявив , що Тайвань, які намагаються розділити Китай і відокремити від нього, будуть "роздавлені і приведуть до власного краху". Дун Цзюнь підкреслив, що китайська армія діятиме "рішуче", щоб запобігти "незалежності Тайваню". Глава Міноборони Китаю розкритикував владу Тайваню, вказавши, що вони все більше наближаються до сепаратизму і змінюють китайську ідентичність на острові.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

27 червня 2024, 22:18

Ух!Пятачок пухленького винни бушует..Зело стращное базлает..и даже запах пошел нехороший..


Новини