Головна Новини Світ Китай Незаконна міграція з Китаю зросла в сотні разів
commentss НОВИНИ Всі новини

Незаконна міграція з Китаю зросла в сотні разів

Крім цього, правоохоронці Китаю заарештували 93 організовані злочинні групи, що порушують безпеку кордону

3 квітня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

На кордоні Китаю було піймано на 326% більше порушників, ніж минулого року. Про це повідомила Національна імміграційна адміністрація Китаю.

Незаконна міграція з Китаю зросла в сотні разів

КНР (фото з відкритих джерел)

Як говориться в повідомленні, "з кінця 2020 року за незаконний перетин кордону було заарештовано в загальної складності 7194 людини, що на 326% більше, ніж минулого року. Були проведені розслідування по 2514 кримінальних справах, пов'язаних з діями, які ставлять під загрозу безпеку кордонів. В результаті оперативних дій було затримано понад 6,2 тис. Підозрюваних у всій країні в рамках кампанії, ініційованої Міністерством загальної безпеки КНР ", повідомляє агентство Синьхуа.

Крім цього, правоохоронці Китаю заарештували 93 організовані злочинні групи, що порушують безпеку кордону. Також поліцейські закрили 25 притонів, що функціонують як перевалочні станціі̆.

Нагадаємо, пещерний комплекс Могао в Китаї закрили через стихійного лиха. Храмовий комплекс Могао в місті Дуньхуан був закритий унаслідок того, що на регіон обрушилася найсильніша піщана буря за останні 10 років. Для забезпечення безпеки туристів урядом країни було прийнято рішення тимчасово закрити комплекс Могао, говориться в повідомленні дуньхуанских академії. Повідомляється, що регіон зазнає збитків через закриття комплексу, однак про точний час його відкриття буде відомо, коли закінчиться негода, викликана піщаною бурею. Згідно з прогнозом провінційного Управління у справах екології та охорони навколишнього середовища, сполучена з піщаною бурею погода триватиме приблизно до четверга.

Також в повідомленні зазначається, що комплекс знаходиться під загрозою руйнування через негоду. Через теплових коливань на Сонце Землю накрила найпотужніша в поточному році магнітна буря. Вчені присвоїли їй максимальний рівень G3. За словами експертів, явище надасть вплив на самопочуття навіть не метеозалежних людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини