Головна Новини Світ Китай Оргкомітет Олімпійських ігор пояснив, чи можна буде купити квитки на змагання в Пекіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Оргкомітет Олімпійських ігор пояснив, чи можна буде купити квитки на змагання в Пекіні

Квитки на Олімпійські ігри в Пекіні не продаватимуться публічно через COVID-19

17 січня 2022, 15:37
Поділіться публікацією:

Квитки на зимові Олімпійські ігри, які розпочнуться 4 лютого, будуть розподілені серед "цільових" груп людей і не продаватимуться широкому загалу. Таку заяву зробив оргкомітет у понеділок, 17 січня.

Оргкомітет Олімпійських ігор пояснив, чи можна буде купити квитки на змагання в Пекіні

Сноу-парк Genting, місце проведення змагань зі сноуборду та фристайлу під час Зимових Олімпійських ігор у Пекіні 2022 року - Reuters

У вересні організатори заявили, що на Іграх не буде міжнародних глядачів, згідно з політикою запобігання COVID-19, яка майже закрила кордони Китаю для міжнародних мандрівників.

У повідомленні оргкомітет посилався на "важку і складну" ситуацію з COVID-19 і необхідність захисту безпеки персоналу та глядачів Олімпіади.

Місцеві глядачі, які отримують квитки, повинні суворо дотримуватися заходів профілактики COVID-19 до, під час і після відвідування Олімпійських заходів, зазначили в комітеті. У ньому не вказано більше подробиць і не уточнюється, як будуть розподілятися квитки.

Китай, якому в значній мірі вдалося приборкати місцеві інфекції COVID-19, намагається запобігти поширенню спалахів високоінфекційного варіанту Omicron саме тоді, коли починається насичений період подорожей.

Олімпійські ігри, які відбудуться в столиці Китаю та сусідній провінції Хебей, відбуватимуться за принципом "замкнутого циклу", що дозволить відокремити спортсменів та інший персонал Ігор від широкої китайської громадськості. Більшість учасників прилетять спеціальними чартерними літаками.

Минулого місяця Національна хокейна ліга Північної Америки заявила, що її гравці не будуть брати участь в Олімпійському турнірі в Пекіні через порушення розкладу ліги через COVID-19.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Китай створив гігантського 18-метрового сніговика, що зустрічатиме гостей Олімпійських ігор у Пекіні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини