Головна Новини Світ Китай Пішли ракетні удари по Тайваню: навчання КНР дедалі більше схоже початку війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішли ракетні удари по Тайваню: навчання КНР дедалі більше схоже початку війни

За інформацією Reuters, Китай у навчанні використовує бомбардувальники та винищувачі з бойовими ракетами

24 травня 2024, 15:40 comments4554
Поділіться публікацією:

Сьогодні Китай влаштував імітаційні ракетні удари по Тайваню. У широкомасштабних навчаннях КНР використовує бомбардувальники та винищувачі з бойовими ракетами. Все більше походив на те, що Пекін виявляється за крок від початку великої війни. Як передає портал "Коментарі", про це пише Reuters, з посиланням на китайську державну телекомпанію CCTV.

Пішли ракетні удари по Тайваню: навчання КНР дедалі більше схоже початку війни

Китай. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що бомбардувальники створили кілька ударних угруповань у водах на схід від Тайваню, виконуючи імітаційні атаки в координації з військовими кораблями. Наголошується, що навчання також включали імітацію бомбардування іноземних суден.

Високопоставлений представник служби безпеки Тайваню заявив, що кілька китайських бомбардувальників здійснили імітацію атак на іноземні судна поблизу східного кінця протоки Баші, яка відокремлює Тайвань від Філіппін.

Чиновник повідомив, що кілька китайських катерів берегової охорони також проводили навчання з переслідування біля східного узбережжя Тайваню, включаючи імітаційні перевірки цивільних судів.

Берегова охорона Китаю заявила, що 24 травня провела "вчення правоохоронних органів" у водах на схід від Тайваню, зосередивши увагу на тренуваннях з перевірки та ідентифікації, попередження та відбиття атак.

Також наголошується, що патрулювання бойової готовності та практичні навчання у Тайванській протоці виконало китайське судно Nantong.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому загострилися відносини між КНР та Заходом: чи Пекін готовий до підняття ставок. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 травня 2024, 15:23

Чудовий подарунок маразму Байдену перед виборами. Ще почати розбиратися з Балтійськими мікронедокраїнами провокаторами, а Ірану з терористичним Ізраїлем. Так гегемонію США і безкарність божих фашистів буде подолано. Нехай у цирку клоунські формули обговорюють.

Гарик

24 травня 2024, 14:50

Это как раз тот случай,когда некоторым не хватило мозгов ,вовремя вооружить Украину..а теперь воюйте с китаем за Тайвань..Бидоныч..тебе там не икается вместо с обамычем?фуфлогоны.


Новини