Головна Новини Світ Китай Потужна піщана буря накрила одну з китайський провінцій (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужна піщана буря накрила одну з китайський провінцій (ВІДЕО)

Хмари пилу досягали висоти понад сто метрів

26 липня 2021, 11:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На Китай обрушилася потужна піщана буря. Про це пише видання South China Morning Post.

Потужна піщана буря накрила одну з китайський провінцій (ВІДЕО)

Піщана буря в Китаї. Фото: Скріншот з відео

Як стало відомо, пилова буря накрила китайську провінцію Гансу, яка знаходиться на півночі центральної частини країни. Повідомляється, що хмари пилу висотою не менше ста метрів накрили місто Дуньхуан, що на північному заході Китаю, в пустелі Гобі. Вони викликали хаосу стародавньому місті.

Шторм розпочався 25 липня приблизно о третій годині дня. Він змусив співробітників правоохоронних органів наказати водіям з'їжджати зі швидкісних автомагістралей в зони обслуговування для того, щоб перечекати негоду.

У сережі з'явилося відео з місця подій. На ньому можна побачити, як величезна хмара з пилу та піску повністю накриває місто.

Відео: Udantah News

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на футбольному стадіоні прямо під час матчу пронісся пиловий вихор великих розмірів. Це атмосферне явище утворилося незадовго після початку гри та неабияк налякало футболістів. У мережі з'явилося відео, на якому зображений пиловий "диявол". Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в індійському штаті Махараштра, який знаходиться на заході країни, через потужні дощі стався зсув. Повідомляється, що в результаті події загинуло як мінімум 30 осіб і ще близько 20 числяться зниклими безвісти. Багато будинків опинилися під завалами. Також через негоду були розбиті деякі ділянки залізниці. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини