Головна Новини Світ Китай Сі Цзиньпін озвучив правила «удушення» України: як зламати його плани
commentss НОВИНИ Всі новини

Сі Цзиньпін озвучив правила «удушення» України: як зламати його плани

Сі Цзиньпін та інші хочуть, щоб війна тривала виключно на території України

сьогодні, 09:30 comments2690
Поділіться публікацією:

Голова Китаю Сі Цзиньпін на засіданні глав країн БРІКС заявив, що необхідно не допускати поширення конфлікту за межі України. На думку аналітика, старшого лейтенанта сухопутних військ Армії оборони Ізраїлю Ігаля Левіна, Китаю та іншим важливо, щоб війна була ізольована всередині України та руйнувалася лише Україна.

Сі Цзиньпін озвучив правила «удушення» України: як зламати його плани

Сі Цзиньпін

"Фактично хижаки озвучують центральні правила гри — те, як має відбуватися удушення жертви", — заявив Левін.

У такому разі, вважає він, Києву треба робити все, щоб війна виходила за межі самої України. Саме тому, каже військовий, операція у Курській області є чудовим ходом. При цьому він додав, що ще є Брянська область, Білорусь, є Придністров'я, є Альянс, якому потрібно десь обкатати свої нові військові технології.

"Є Іран, Сирія та КНДР. Добре б не просто щось там підірвати, а завдати ракетно-бомбового удару, наприклад (скажімо, з території РФ роєм дронів через кордон із КНДР). Так, символічний, але такий, щоб із заявою", — каже Левін.

Тобто, наголошує він, треба постійно виходити з цієї згубної логіки — війна всередині лише України, це лише українська криза.

"Якщо війна тільки всередині України, це зона нестабільності та кризи, і тоді великі "таточка", на кшталт того ж Сі Цзиньпіня чи індусів, просто чекають, щоб Путін, як дорослий хлопчик, уже вирішував із цією кризою. Це п*здец ситуація і шлях у прірву. Навіть ціною того, що тебе вважають диким і шаленим, потрібно виходити з цієї ситуації. Підпалювати Кавказ, бити там де слабко, громити тих, де РФ не може прийти на допомогу", — каже Левін.

За його словами, треба бути диким, щоб Сі їхав до тебе вирішувати і домовлятися, просити бути поміркованішим, а не чекати, поки Путін тебе дожує.

"Хороших і слухняних хлопчиків ніхто не любить, і ніхто не допомагатиме таким", — підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Сі Цзіньпаїн на саміті БРІКС зробив нову заяву про війну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини