Головна Новини Світ Китай Сі Цзіньпін відреагував на переобрання Путіна. Що сказав кремлівському диктатору
commentss НОВИНИ Всі новини

Сі Цзіньпін відреагував на переобрання Путіна. Що сказав кремлівському диктатору

Президент Китаю Сі Цзіньпін привітав кремлівського диктатора з перемогою на президентських виборах, пише The Guardian. При цьому він підкреслив, що Пекін розраховує підтримувати тісні контакти із Москвою

18 березня 2024, 17:16 comments2552
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Сі Цзініпін, переобрання Путіна начебто є повною демонстрацією підтримки російського народу.

Сі Цзіньпін відреагував на переобрання Путіна. Що сказав кремлівському диктатору

Сі і Путін

При цьому лідер Китаю висловив віру в те, що під керівництвом кремлівського диктатора Російська Федерація зуміє досягти "більших успіхів" у національному розвитку.

Окрім того Сі Цзінпін підкреслив,  що офіційний Пекін надає великого значення розвитку китайсько-російських відносин. Також, за його словами, КНР готова підтримувати тісний зв'язок з Росією, щоб сприяти сталому, здоровому, а також стабільному і поглибленому розвитку китайсько-російського партнерства, яке може бути всеосяжним.

При цьому відомо, що Кремль та Пекін уже розпочали підготовку до кількох зустрічей меж Путіним і Сі Цзіньпіном, які мають відбутися цього року.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Центрвиборчком Росії зумів підрахувати всі голоси на виборах і оголосив, що за даними обробки 100% протоколів перемогу на виборах здобув Володимир Путін, за нього проголосували 87,28% росіян.

Разом з тим, наразі невідомо, чи будуть вітати Путіна із перемогою лідери країн цивілізованого світу. Як стверджують аналітики, країни Заходу із цього приводу знаходяться у важких роздумах. З однієї сторони, вони завжди розуміли, що в РФ відбувають не демократичні процеси, проте визнавали вибори та вітали Путіна з перемогою та охоче проводили з ним зустрічі. Проте з іншої сторони, зараз ситуація змінилася, адже Росія веде криваву загарбницьку війну проти України, і визнавати владу Путіна, це ставати своєрідним співучасником у цій війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини