Головна Новини Світ Росія ЦВК Росії оголосила про перемогу Путіна на "виборах": які підсумкові результати
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦВК Росії оголосила про перемогу Путіна на "виборах": які підсумкові результати

Комуніст Микола Харитонов опинився на другому місці, отримавши мізерні 4,31% голосів

18 березня 2024, 15:10
Поділіться публікацією:

Російський Центрвиборчком закінчив підрахунок голосів на "виборах президента" Росії, в яких не брав участі жодного опозиційного кандидата. Цілком очікувано "переможцем" призначили диктатора Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", стверджується, що російському Центрвиборчкому вдалося підрахувати всі голоси у 140-мільйонній країні менш, ніж за добу. За результатами обробки 100% протоколів Володимиру Путіну намалювали аж 87,28%.

ЦВК Росії оголосила про перемогу Путіна на "виборах": які підсумкові результати

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Решта голосів ЦВК розподілила між технічними кандидатами, яких внесли до бюлетенів для надання уявної правдоподібності "виборчому процесу". Так, комуніст Микола Харитонов отримав 4,31% голосів, псевдоопозиціонер Владислав Даванков – 3,85%, соратник покійного Жириновського Леонід Слуцький – 3,2%.

Цікаво, що пункт "Проти всіх" із російських бюлетенів давно прибрали, щоб він не міг конкурувати з Путіним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — фарсові вибори президента Російської Федерації, які перетворилися на шоу одного актора – Володимира Путіна, якому вигадали 87% підтримки, викликали передбачувано негативну реакцію серед лідерів демократичних країн. І не менш передбачувану – від представників автократичних режимів. Президент України Володимир Зеленський назвав те, що сталося імітацією виборів, наголосивши, що Путін "захворів владою" і робить все, щоб правити довічно. Експерти продовжують ділитися з порталом "Коментарі" своїми думками про перевибори Путіна та подальший розвиток ситуації, у тому числі щодо російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підсумки псевдовиборів у РФ: чи зміниться війна в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини