Головна Новини Світ Китай Сі Цзіньпін вигадав принизливе прізвисько для Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Сі Цзіньпін вигадав принизливе прізвисько для Путіна

Китайський лідер не вважає Путіна рівним собі. Сі Цзіньпін заявив, що зараз у світі існують дві сили США та Китай. Таким чином лідер комуністів позбавив Путіна статусу великого гравця та називає його принизливим прізвиськом.

26 жовтня 2022, 13:14 comments3476
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після провалу швидкого захоплення українських територій Путін втратив повагу китайського колеги Сі Цзіньпіна і той вигадав для нього принизливе прізвисько. За даними Telegram-каналу Generall SVR, який веде нібито колишній спецагент російських служб Путіна називають цуценям.

Сі Цзіньпін вигадав принизливе прізвисько для Путіна

Сі Цзіньпін та Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін шукає союзників по всьому світу для можливості доукомплектувати свою армію та здійснити чергові військові атаки на території України. Після невдачі у швидкому захоплені в кінці лютого на початку березня, президент РФ звертався до Сі Цзіньпіна за допомогою, китайський лідер відмовив.

Путін запевняв Сі Цзіньпіна, що здобуде швидку допомогу, а коли цього не сталось президент Росії втратив свій статус в очах китайського диктатора.

Тепер же Володимир Путін телефонує для можливих переговорів до Сі Цзіньпіна, але в китайській адміністрації відмовляються з’єднувати президента Росії з головою Комуністичної партії Китаю, наголошуючи, що наразі немає серйозних тем для розмов.

Як стверджує генерал Generall SVR через таку поведінку російського диктатора Сі Цзіньпін вигадав прізвисько для нього.

"Сі Цзіньпін дав кличку Путіну "щеня", а тепер до цієї клички ще додають без зубів", — повідомляє Generall SVR.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії готовий пожертвувати 20 млн своїх громадян задля перемоги у війні проти України.

Також відомо, що Сі Цзіньпін відмовив Путіну у приїзді в Росії. Окрім того, Володимиру Путіну довелось чекати більшість лідерів на саміті ШОС, що з дипломатичного боку означає про неповагу до президента РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини