Головна Новини Світ Китай Сі Цзіньпін закликав готуватися до "найгіршого сценарію" та "штормового моря": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Сі Цзіньпін закликав готуватися до "найгіршого сценарію" та "штормового моря": що відомо

Сі Цзіньпін заявив, що його країна перед лицем "складної і серйозної" ситуації

31 травня 2023, 22:10 comments5029
Поділіться публікацією:

Очільник  Китаю Сі Цзіньпін закликає   керівників, в компетенції яких питання національної безпеки, думати про "найгірші сценарії" і підготуватись до "штормового моря". Як   інформує CNN, цей  заклик прозвучав  в час нарощування  керівною верхівкою КНР  зусиль, щоб протидіяти будь-яким передбачуваним внутрішнім і зовнішнім загрозам.

Сі Цзіньпін закликав готуватися до "найгіршого сценарію" та "штормового моря": що відомо

Сі Цзіньпін (фото з відкритих джерел)

"Складність і труднощі питань національної безпеки, з якими ми зараз стикаємося, значно зросли. Ми повинні дотримуватися базового мислення, яке передбачає найгірший сценарій, і бути готовими пройти серйозні випробування сильними вітрами і бурхливими хвилями, і навіть небезпечними, штормовими морями", — наголосив Сі Цзіньпін у вівторок  під час засідання партійної Комісії з національної безпеки.

Ці суворі заклики  лідера Китаю озвучені  в той час, коли Пекін стикається з багатьма викликами, — і проблеми в економіці  та все інше,  що він вважає  більш ворожою міжнародною обстановкою,  стверджує CNN.

Як стверджує  Сі,  зараз, в час "складної та серйозної" ситуації,  країна повинна прискорити модернізацію сил і засобів своєї національної системи безпеки, приділивши особливу увагу збільшенню їх ефективності в "реальних бойових діях і практичному застосуванні".

Лідер КНР закликає    країну просуватись в створенні системи моніторингу та раннього попередження загроз національній безпеці, підвищити рівень освіти в галузі національної безпеки і вдосконалити управління даними і безпекою штучного інтелекту.

Сі Цзіньпін  зараз переконаний, що  його країна повинна  активно формувати "безпечне зовнішнє середовище", аби мати можливість підтримати безпеку "відкритості" країни  та сприяти глибокій інтеграції розвитку і безпеки".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пентагон звинувачує Китай через небезпечний маневр пілота.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини