Головна Новини Світ Китай У Китаї дітей закрили в школі на ніч: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї дітей закрили в школі на ніч: яка причина

Усіх школярів протестували на CОVID-19

3 листопада 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

В Китаї кілька десятків учнів, що навчаються в початковій школі, були зачинені в приміщенні протягом кількох годин. Про це повідомляє BBC News.

У Китаї дітей закрили в школі на ніч: яка причина

У Китаї спалах коронавірусу, фото з відкритих джерел

Відомо, що в одному з міст Китаю, в працівника школи виявили CОVID-19. Після отримання позитивного тесту в школі закрили дітей та вчителів. Усіх протестували на наявність в їх організмі CОVID-19. До батьків, які зібралися, щоб забрати дітей додому директор школи вийшов пізно ввечері.

Чоловік розповів, що деяким школярам доведеться ночувати в школі до ранку, поки прийдуть результати тестів. Батьки передали через працівників освіти речі для школярів. Відомо, що в цьому навчальному закладі вчаться діти віком від семи до 12 років. Повідомляється, що 35 учнів наступного дня перейшли на карантин, а заклад тимчасово припинив роботу.

У Китаї після спалаху вірусу в 2019 році влада дотримується суворої політики так званого "нульового поширення". Тому у разі виявлення хоча б одного хворого вдаються до суворих заходів та блокування, закриття кордонів.

Поки що влада Китаю не планує змінювати свою стратегію боротьби з коронавірусом. Нагадаємо, що в лютому 2022 року в Китаї мають пройти зимові Олімпійські ігри. До змагань готуються спотсмени з багатьох країн світу.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Китаї місцева влада порадила зробити вдома запаси товарів першої необхідності. Можливо, влада готується закрити країну на локдаун через нові спалахи коронавірусної хвороби в країні, які почали реєструвати в жовтні. Однак такі заклики влади лише спричинили паніку серед населення, що почало змітати з полиць магазинів усе, що можна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини