Головна Новини Світ Китай У Китаї розповіли, коли між Україною та РФ пройдуть мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї розповіли, коли між Україною та РФ пройдуть мирні переговори

У Китаї вважають, що найближчим часом мирних переговорів не буде, оскільки сторони конфлікту не готові до компромісів

28 серпня 2024, 12:34 comments2749
Поділіться публікацією:

Наразі немає жодних ознак того, що найближчим часом можуть відбутися мирні переговори між Росією та Україною, оскільки спроби Москви та Києва заручитись підтримкою своєї позиції говорять про відсутність готовності до компромісу, повідомило видання Asia Times.

У Китаї розповіли, коли між Україною та РФ пройдуть мирні переговори

Переговори України і РФ

У матеріалі наголошується, що візит прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді до України та приїзд до Москви спецпредставника уряду КНР Лі Хуея демонструють дипломатичну боротьбу, але всі зацікавлені сторони вважають, що "ще багато чого належить зробити на полі бою та за його межами".

"Але немає жодних ознак прориву чи вказівок на те, що ми можемо побачити мирні переговори найближчим часом. Фактично, напружені дипломатичні зусилля з обох сторін щодо зміцнення міжнародної підтримки вказують на відсутність готовності до компромісу", — йдеться у статті.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров заявив , що якщо Запал та Україна хочуть припинення війни шляхом переговорів, то мають відмовитися від формули світу президента Зеленського. Нагадаємо, вона передбачає повернення України до кордонів 1991 року, покарання всіх російських злочинців, включно з керівництвом країни-агресора, а також виплату Росією репарацій.

Також "Коментарі" розповідали, що президент Володимир Зеленський заявив , що станом на сьогоднішній день будь-який діалог із кремлівським диктатором Володимиром Путіним просто неможливий. Він додав, що Росія хоче знищити Україну за будь-яку ціну, а весь світ чекає, коли Україна сформує список із компромісами, на які вона погодиться піти.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини