Головна Новини Світ Китай У Китаї через понаднормову роботу померла молода дівчина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї через понаднормову роботу померла молода дівчина

Серце дівчини не витримало великого навантаження на роботі

6 січня 2021, 08:59
Поділіться публікацією:

У Китаї 22-річна дівчина померла через перевтому на роботі. У компанії, де працювала загибла, підтвердили факт смерті. Однак точна причина загибелі так і не була названа.

У Китаї через понаднормову роботу померла молода дівчина

У Китаї через перевтому на роботі померла молода дівчина - фото з відкритих джерел

Молода китаянка працювала на платформі електронної комерції Pinduoduo. У компанії розповіли, що в один з її робочих днів, приблизно о 1:30, після виходу з роботи, дівчині раптово стало погано, і вона втратила свідомість. Прибулі медики протягом шести годин намагалися врятувати дівчину. Однак, це їм не вдалося і дівчина  померла.

Роботодавець загиблої зазначає, що всі працівники нижнього рівня стикаються з ситуацією "життя за гроші". Також він заявив, що понаднормова робота для співробітників інтернет-компаній є абсолютною нормою. Через деякий час після того, що сталося, в соціальній мережі з'явилося анонімне повідомлення, залишене, імовірно, працівником компанії Pinduoduo. У листі заявлялося, що працювати доводиться іноді і до 2-х і до 3-ї години ночі.

Рік тому в цій компанії вже був скандал через те, що співробітників зовсім не цінують. Персонал цієї компанії висловлював невдоволення керівництву з приводу того, що для працівників не передбачено відповідну кількість ванних кімнат. На той момент в компанії були 8 туалетів на 1000 осіб.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в США, в тюрмі Ланкастера, що в штаті Каліфорнія, за невідомих обставин помер один з найстрашніших серійних вбивць, а також про те, що оголошена раніше померлої "дівчина Бонда" Таня Робертс виявилася живою.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини