Головна Новини Світ Китай У Китаї згорів хмарочос за 20 хвилин, кількість жертв невідома (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї згорів хмарочос за 20 хвилин, кількість жертв невідома (ВІДЕО)

Будинок в місті Чанша згорів за кілька хвилин

16 вересня 2022, 14:34 comments1039
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У п’ятницю почалась з’являтись інформація від китайських ЗМІ про пожежу, також вогонь фіксували і користувачі соцмереж, які публікували відео на своїх акаунтах.

У Китаї згорів хмарочос за 20 хвилин, кількість жертв невідома (ВІДЕО)

У Китаї згорів хмарочос за 20 хвилин. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо пожежа відбулась в центральній частині Китаю, місті Чанша. За словами очевидців, вогонь дуже швидко охопив багатоповерхівку. Будівля має висоту 200 метрів та переважно була спроектована під офіси компанії China Telecom. На записах мешканці повідомляють про густий дим в небі.

Причиною швидкого охоплення будівлі вогнем називають значну кількість палива, яке зберігалось для роботи серверів компанії. За попередніми оцінками це близько 35 тонн палива.

Відео пожежі хмарочоса у Китаї можна переглянути нижче:

Кількість жертв під час трагедії залишається невідомою. За останніми повідомленнями пожежу вже ліквідували, але сама будівля згоріла повністю.

Місто Чанша є столицею однієї з провінцій Китаю, наразі там проживає понад 10 млн осіб.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про незвичне забарвлення української річки Інгулець. Вона отримала червоний колір. Як пояснив голова місцевої військової адміністрації Олександр Вілкул, такий колір річка отримала в наслідок робіт на гідроспоруді. Гідроспоруда зазнала аварії через влучання російських ракет.

Також "Коментарі" писали про Китай, який відкрито заявляє про напад на Тайвань у своєму офіційному документі під назвою "Біла книга". У першу чергу в документі наголошується, що Тайвань є частиною Китаю, а їх уряд не хоче підкорятись справжній владі. Під владою Китай має на увазі свого лідера Сі Цзіньпіна

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини