Головна Новини Світ Китай У Китаї зруйнувалася гребля: затоплений цілий місто (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї зруйнувалася гребля: затоплений цілий місто (ВІДЕО)

У провінції евакуйовано близько ста тисяч чоловік

21 липня 2021, 11:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:
















На Китай обрушилися потужні зливи. Через повінь прорвало греблю. Про це повідомляє телеканал CGTN.

У Китаї зруйнувалася гребля: затоплений цілий місто (ВІДЕО)

У Китаї прорвало греблю в результаті повені. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в провінції Хенань, що в центральній частині Китаю через повінь, викликану потужним дощем зруйнувалася гребля, яка знаходиться недалеко від міста Чженчжоу.

Повідомляється, що в провінції евакуйовано близько ста тисяч осіб. Понад шість тисяч співробітників пожежної служби залучені в рятувальних операціях.

Згідно з інформацією ЗМІ, в Чженчжоу затопило метрополітен. Пасажири виявилися заблокованими. Їм на допомогу поспішили рятувальники, які провели евакуацію. В результаті події загинуло дванадцять осіб, і ще шестеро отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. Аеропорт міста скасував прийом всіх рейсів до завтрашнього дня.

За інформацією видання Cіньхуа, потужні дощі змусили штаб по боротьбі з повенями та посухою, який знаходиться в адміністративному центрі провінції, підвищити рівень екстреного реагування на повені до максимально можливого.

У Мережі з'явилися відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що одна з китайських провінцій, що на півночі країни постраждала від спалаху торнадо. Цей спалах стала найсильнішою за останнє десятиліття. Повідомляється, що, як мінімум три з десяти вихорів були потужними. Смерчі з'являлися навіть у центрі міст. Вони завдали катастрофічної шкоди. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що на провінцію Сичуань в Китаї обрушилися потужні зливи. В результаті потужних дощів рівень води піднявся в чотирнадцяти річках. Стихія зруйнувала мости та човни. Евакуюють понад чотири тисячі осіб. Відзначається, що дощ і повінь торкнулися понад 120 тисяч осіб. Завдано збитків на суму понад 27 мільйонів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини