Головна Новини Світ ЄС Боррель розповів, доки воюватиме Путін в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Боррель розповів, доки воюватиме Путін в Україні

Жозеп Боррель розкритикував Росію, яка завжди була імперією на чолі з царем, згодом з Радами, а тепер з Путіним та продовжує агресію на інші країни.

24 грудня 2023, 13:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель вважає, що Путін не збирається припиняти війну в Україні та воюватиме до своєї перемоги. Як наслідок Боррель закликає до активнішої підтримки України у війні проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Боррель розповів, доки воюватиме Путін в Україні

Жозеп Боррель про Путіна та війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Жозеп Боррель розповів, що у війні в Україні на карту поставлена не лише українська доля, а й існування ЄС. 

"І якщо ми не змінимо курс швидко, якщо ми не мобілізуємо всі наші можливості, це дозволить Путіну виграти війну в Україні. Путін вирішив продовжувати війну до остаточної перемоги", — говорить Боррель.

Європейський вищий посадовець вважає, що ЄС має готуватись до війни високої інтенсивності в Україні, яка триватиме довгий час. Разом з тим Боррель впевнений у помилці Путіна у нападі на Україну, зокрема це стосується сподівань президента Росії швидкої перемоги армії РФ, відсутності значного опору в Україні та байдужості від дій Заходу.

У підсумку Боррель назвав Росію загрозою для Європи, а також розкритикував РФ за її політичну ідентичність, яка полягає в постійній агресії проти інших країн.

"Росія ніколи не була здатна стати нацією. Вона завжди була імперією з царем, з Радами, а тепер з Путіним. Це константа Росії, її політична ідентичність і, як наслідок, загроза для її сусідів – і особливо для нас", — вважає Жозеп Боррель.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін за допомогою тактики "хвиль людського м'яса" надсилає сигнал Заходу.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який припустив припинення існування Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини