Головна Новини Світ ЄС Ердоган відреагував на вибух у Стамбулі та розповів нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган відреагував на вибух у Стамбулі та розповів нові подробиці

Вибух у центрі Стамбула стався сьогодні, 13 листопада

13 листопада 2022, 19:40 comments4691
Поділіться публікацією:

Вибух у центрі Стамбула, який стався 13 листопада, внаслідок якого загинули та постраждали десятки людей, може бути терористичним актом. Відповідну заяву зробив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, повідомляє  Reuters

Ердоган відреагував на вибух у Стамбулі та розповів нові подробиці

Реджеп Таїп Ердоган (фото з відкритих джерел)

"Було б неправильно говорити, що це безперечно теракт, але початкові події та первісна інформація від мого губернатора говорять про те, що це пахне тероризмом", — заявив Ердоган.

Окрім цього, президент запевнив, що усі винні будуть покарані по заслугам".

"Спроби перемогти Туреччину та турецький народ за допомогою тероризму сьогодні зазнають невдачі, як це було вчора, і як вони зазнають невдачі завтра", — сказав президент.

На трагедію, що сталася у Туреччині, відреагував президент України Володимир Зеленський, який висловив співчуття турецькому народові.

"З глибоким сумом дізнався про значну кількість загиблих і поранених під час вибуху, що стався в Стамбулі. Висловлюю співчуття близьким загиблих і бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Біль дружнього турецького народу — наш біль", — йдеться у повідомленні Зеленського.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Стамбулі стався масштабний вибух на вулиці. 13 листопада  на одній із найпопулярніших пішохідних вулиць Істикляль, що у центрі Стамбулу, стався вибух. В результаті багато людей отримали поранення, є також загиблі. Стало відомо, що на місце трагедії після вибуху були відправлені десятки карет швидкої медичної допомоги, а правоохоронці оточили район.  Тим часом у мережі з'явився ймовірний момент вибуху у центрі Стамбулу.  А представники місцевої влади вже виступили з офіційною заявою щодо загиблих.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини