Головна Новини Світ ЄС ЄС готує нове обмеження для багатих росіян: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС готує нове обмеження для багатих росіян: про що йдеться

Російським багатіям заборонять літати бізнес-джетами

21 червня 2024, 21:35
Поділіться публікацією:

Європейський Союз у 14-му пакеті санкцій введе заборону на приватні авіаційні перельоти російських фізичних осіб, компаній і відомств.

ЄС готує нове обмеження для багатих росіян: про що йдеться

ЄС посилить санкції проти росіян. Фото з відкритих джерел

Як пише журнал EUobserver, після запровадження обмеження багаті росіяни не зможуть здійснювати перельоти на відпочинок приватними рейсами, а компанії — направляти співробітників на ділові зустрічі. Як приклади, видання наводить рейси "про перевезення в певні місця відпочинку" або "для перевезення співробітників на ділові зустрічі".

Як відомо, у 2022 році Євросоюз закрив свій повітряний простір для літаків російських авіакомпаній. Росія у відповідь ввела аналогічні заходи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США посилюють тиск на Китай, послаблюючи його економічні спроможності та вплив в Азії, заявив політолог Андрій Городницький. "Китай зараз дуже сильно потерпає від США. Тиск Штатів посилився після візиту Путіна до Китаю та чергового нагнітання ситуації навколо Тайваню, оскільки, попри візит Сі Цзіньпіна до Європи та зустріч з Макроном, Пекін вирішив продовжувати політику підтримки Росії", – розповів політолог.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ватажок Чечні Рамзан Кадиров 8 червня таємно одружив двох своїх синів — 17-річного Елі та 16-річного Адама. За інформацією російських опозиційних ЗМІ, дружиною старшого сина глави Чечні стала онучка депутата Держдуми Адама Делімханова, якого називають двоюрідним братом Кадирова. Проаналізувавши соцмережі мами нареченої, Хеді Делімханової, журналісти встановили, що дружині Елі не більше 14 років. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://euobserver.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини