Головна Новини Світ ЄС ЄС все ж таки прийняв десятий пакет санкцій проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС все ж таки прийняв десятий пакет санкцій проти Росії

Санкції передбачають, серед іншого, жорсткі обмеження на експорт до Росії продукції подвійного призначення та технологій

25 лютого 2023, 09:10
Поділіться публікацією:

Країни Європейського Союзу пізно ввечері у п'ятницю узгодили десятий пакет санкцій проти Росії. Рішення було прийнято через рік з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. Як передає видання "Коментарі", про це повідомило шведське головування у Раді ЄС.

ЄС все ж таки прийняв десятий пакет санкцій проти Росії

Європейський Союз. Фото з відкритих джерел

Санкції передбачають, серед іншого, жорсткі обмеження на експорт до Росії продукції подвійного призначення та технологій, цільові обмежувальні заходи проти фізичних та юридичних осіб, які підтримують війну, поширюють пропаганду або постачають безпілотники, які використовуються Росією у війні, а також заходи протидії російській дезінформації.

"Спільними зусиллями держави-члени ЄС запровадили найпотужніші та найширші санкції за всю історію, щоб допомогти Україні перемогти у війні. ЄС залишається єдиним цілим з Україною та українським народом. Ми продовжуватимемо підтримувати Україну стільки, скільки потрібно", — наголосили у шведському головуванні. у ЄС.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ дізналися, яка країна в ЄС блокує санкції проти російських олігархів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – пішов другий рік повномасштабної війни: які очікування-прогнози. Експерти детально розібралися у ситуації на сьогодні.

Раніше "Коментарі" писали – санкції та ще більше зброї для України: Дмитро Кулеба розповів про підсумки зустрічі з міністрами G7. Міністри G7 під час зустрічі домовились про подальшу підтримку України. Зокрема, йдеться про те, щоб суттєво прискорити постачання зброї та запровадження нових санкцій проти Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини