Головна Новини Світ ЄС Європою прокотився шторм «Юніс»: скільки людей загинуло
commentss НОВИНИ Всі новини

Європою прокотився шторм «Юніс»: скільки людей загинуло

В Європі в результаті негоди загинуло більше 10 осіб

20 лютого 2022, 13:10
Поділіться публікацією:

Європою прокотився шторм «Юніс»: скільки людей загинуло

Шторм в Європі, фото з Twitter

Потужний шторм "Юніс" прокотився країнами Західної Європи та наробив лиха. Відомо, що стихія зачепила Ірландію, Британію, Німеччину, Польщу, Бельгію, Нідерланди та північ Франції. Про це пише ВВС.

В результаті сильних вітрів загинуло 16 людей. Найбільше загиблих в Нідерландах та Польщі. Також внаслідок негоди сталося кілька аварій, травмовано більше 30 людей. ДТП сталися на півночі Франції.

Четверо людей загинули в Нідерландах в результаті падіння дерев. Троє людей загинули в результаті аварій на дорогах Англії. В Ірландії загинув чоловік, на якого впало дерево. 60-річний бельгієць отримав травму голови, коли на нього впала сонячна панель, що була розташована на даху.

В Гаазі вітер зірвав частини даху стадіону футбольної команди ADO Den Haag. Місцева влада тимчасово скасувала швидкісні потяги до Бельгії, Франції та Великобританії. Також було зупинено курсування поромів через Ла-Манш та скасовано в аеропортах Хітроу та Схіпхол сотні рейсів.

Вітер повалив дерева, лінії електропередач. Збитки від шторму обраховують. Відомо, що без світла залишилися мільйони домогосподарств та підприємств в різних країнах. Також місцями закрито залізничне сполучення через повалені дерева. За даними німецького залізничного оператора, пошкоджено понад 1000 кілометрів залізничних колій.

Нідерландська берегова охорона заявила, що намагається знайти 26 порожніх контейнерів, які загубилися під час шторму у Північному морі. У п’ятницю, 18 лютого, метеорологи фіксували пориви вітру швидкістю більше ніж 200 км/год.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Швейцарії заарештували наркобарона під прізвиськом "різач пальців". Чоловік перебував у міжнародному розшуку два роки. В 2020 році бельгійця засудив Апеляційний суд Антверпена до чотирьох років позбавлення волі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини