Головна Новини Світ ЄС Формула миру Зеленського: у ЄС зробили тривожну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Формула миру Зеленського: у ЄС зробили тривожну заяву

Жозеп Боррель заявив, що формула миру Зеленського є єдиним виходом із війни в Україні, проте Росія не прийме її

5 травня 2023, 13:00 comments16573
Поділіться публікацією:

Формула миру президента України Володимира Зеленського унікальна, проте Росія не підтримає її за жодних обставин. Про це заявив глава зовнішньополітичного відомства Європейського союзу Жозеп Боррель, пише портал "Коментарі" з посиланням на La Repubblica.

Формула миру Зеленського: у ЄС зробили тривожну заяву

Жозеп Борель. Фото: з відкритих джерел

Головний дипломат Євросоюзу зазначив, що запропонований Китаєм мирний план є мрією та списком бажань.

"Китайський мирний план не можна назвати таким, це мрія, список бажань. Єдиний мирний план — це план Зеленського, але Росія ніколи його не ухвалить", — зазначив Боррель під час виступу на конференції, організованій Європейським університетським інститутом у Флоренції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі розмов, що йдуть місяць, про майбутній контрнаступ ЗСУ, почастішали атаки дронів – як по території України, так і по території Росії, а також тимчасово окупованого Криму. Незважаючи на те, що ЗСУ знищують близько 80% дронів, що запускаються росіянами, атаки, з підключенням ракет, продовжуються. А на території РФ все частіше горять паливні склади, які, за даними британської розвідки, дуже вразливі для безпілотників. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" війну ракет, дронів та ППО , яка є частиною спільної російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять вибухи, що почастішали, на території РФ – до чого це може призвести. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі заявили, що Україна атакувала резиденцію Путіна. При цьому речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін у цей час не перебував у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини