Головна Новини Світ ЄС Глава Єврокомісії розповіла, від чого залежатиме швидкість вступу України до ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Єврокомісії розповіла, від чого залежатиме швидкість вступу України до ЄС

Глава Єврокомісії заявила, що терміни вступу України до ЄС повністю залежать від Києва

22 вересня 2023, 17:50
Поділіться публікацією:

Строки вступу України до Європейського Союзу залежать від того, коли вона сама буде готова. Про це заявила голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн, повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на інтерв'ю The Washington Post.

Глава Єврокомісії розповіла, від чого залежатиме швидкість вступу України до ЄС

Урсула фон дер Ляйєн. Фото: з відкритих джерел

"Це (Ред. – вступ до ЄС) залежить від того, коли країна буде готова до вступу. Звичайно, існують критерії судової системи, верховенства закону, економічної готовності. Існує цілий набір критеріїв, які мають бути виконані для приєднання до єдиного ринку та ЄС ", — зазначила Урсула фон дер Ляйєн.

Вона додала, що на сьогоднішній день не може назвати терміни вступу України до ЄС, оскільки це залежить від швидкості реформ, які має провести та запровадити Київ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що з членством України в ЄС і чи будуть посилені санкції проти РФ. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю до нашого видання детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський завершив візит до США. Після перебування у Нью-Йорку, де він виступив на Генасамблеї ООН, а також на Раді безпеки ООН, український лідер побував у Вашингтоні. Там відбулася його зустріч із головою Пентагону (міністром оборони США) Ллойдом Остіном, з конгресменами, які представляють як Демократичну, так і Республіканську партії. При цьому виступити перед усім Конгресом, як це було торік, Зеленському не дали. Натомість він поспілкувався із президентом США Джо Байденом та його командою. Прозвучали традиційні обіцянки підтримувати Україну, було оголошено про надання нам нового пакету військової допомоги на 325 млн доларів. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" підсумки вашингтонських зустрічей Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини