Головна Новини Світ ЄС Колишній президент Росії найняв ПВК "Вагнера", щоб усунути італійського мінстра: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній президент Росії найняв ПВК "Вагнера", щоб усунути італійського мінстра: що відомо

Росія запропонувала ПВК "Вагнера" нагороду за усунення міністра оборони Італії Гвідо Крозетто

15 березня 2023, 22:45
Поділіться публікацією:

За усунення міністра оборони Італії Гвідо Крозетто, РФ запропонувала ПВК "Вагнера" нагороду в розмірі 15 млн доларів. За погрозами міністру стоїть колишній президент РФ Дмитро Медведєв. Про це заявила італійська розвідка, повідомляє  Il Foglio.

Колишній президент Росії найняв ПВК "Вагнера", щоб усунути італійського мінстра: що відомо

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що у Росії є низка відповідних діячів західного політичного світу, до яких вона не має такої симпатії. Серед них — Крозетто.

Італійські розвідники припустили, у ланцюжку передачі замовлень, який Кремль міг б доставити в Рим, буде чітко визначений ланцюжок. У "Вагнера" є мінімум 2 осередки в ЄС: один на Балканах, що переміщується між Сербією та Албанією, а другий в Естонії.

Включенням італійського міністра до списку заявлених цілей ПВК очевидно є чимось, що означає підвищення рівня ризику.

Італійська розвідка наголошує, що міністра Крозетто "замовили" через його нещодавні заяви про мігрантів з Африки, які прибувають морем. Політик заявив, що за цією міграцією можуть стояти російські найманці ПВК "Вагнера".

Засновник ПВК Євген Пригожин відреагував на ці звинувачення та заявив, що "ми не в курсі того, що відбувається з міграційною кризою, ми не маємо справу з цим, у нас є купа інших проблем, які треба розв'язати". Та назвав  Крозетто "придурком і задирою".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ще одна країна визнала ПВК "Вагнер" терористичною організацією. Литовський Сейм ухвалив резолюцію, згідно з якою приватна військова компанія "Вагнер" є терористичною організацією. 14 березня Сейм Литви висунув резолюцію про визнання ПВК "Вагнер" терористичною організацією. Ідея була прийнята та підтримана 117 членами литовського Сейму.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvv

16 березня 2023, 04:33

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини