Головна Новини Світ ЄС Країна-зрадник: експерт розповів, від кого в ЄС ми так і не дочекаємось озброєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Країна-зрадник: експерт розповів, від кого в ЄС ми так і не дочекаємось озброєння

Експерт зазначив, що для України це буде не смертельно, але болісно

10 червня 2022, 09:08 comments1773
Поділіться публікацією:

Україна покладала дуже великі надії на Німеччину як країну, яка може оперативно надати Києву необхідне озброєння у війні проти Росії, адже перекинути військову техніку з тієї ж Німеччини в рази швидше, ніж перекидати озброєння з інших країн, тих же США. Але в результаті виявилося, що Берлін лише на словах готовий військовим озброєнням підтримувати Україну, насправді постачання немає і, швидше за все, не буде. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну висловив відомий військовий експерт Олег Жданов.

Країна-зрадник: експерт розповів, від кого в ЄС ми так і не дочекаємось озброєння

Танки. Фото: DW

Фахівець вважає, що канцлер ФРН Олаф Шольц зробить все, що від нього залежить, щоб німецьке озброєння не виявилося в Україні. Швидше за все, зазначив Жданов, постачання німецької зброї немає за вказівкою самого Шольца. Він, звичайно ж, не готовий у цьому зізнатися публічно, адже це буде ганьбою, але за нього в рази більше кажуть його вчинки та справи.

Олег Жданов натякнув, що не дарма рейтингове німецьке видання "Bild" фактично безпосередньо звинуватило Меркель і Шольца у "відмиванні" російських грошей.

Говорячи про те, чи зможе Україна обійтися без обіцяної німецької зброї, Олег Жданов зазначив, що "це буде не смертельно, але болісно". Це озброєння потрібно буде компенсувати постачанням від інших західних країн. Насамперед, надія на швидкі поставки зі США.

За словами експерта, у нього особисто склалося враження, що Німеччина вирішила відкупитися від України грошима, тому що в Україну надходить зараз дуже велика фінансова допомога, дуже багато гуманітарної допомоги, але все це, звичайно ж, не можна порівняти з тим озброєнням, яке раніше було обіцяно. Києву.

Читайте також на порталі "Коментарі" – статус кандидата для України – у ЄС три країни категорично проти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

11 червня 2022, 10:21

Смотрю на украине ве виноваты кроме самих? Может уже перестать быть баранами?

Ігор

10 червня 2022, 09:50

Оточення м'ясника, пів світу записали у ворогів. Зе-Асад ввійде в історію як той, хто занапастив Україну.


Новини