Головна Новини Світ ЄС Лідери ПАРЄ зустрілися із представниками Росії: про що домовилися
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідери ПАРЄ зустрілися із представниками Росії: про що домовилися

У ПАРЄ кажуть, що учасники зустрічі домовилися продовжити цей діалог

21 березня 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Керівництво Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) 20 березня провело в Парижі зустріч з представниками "російських демократичних сил, щоб активізувати діалог і вивчити шляхи співпраці з Асамблеєю в майбутньому", пишуть "Коментарі".

Лідери ПАРЄ зустрілися із представниками Росії: про що домовилися

У Парижі керівництво ПАРЄ зустрілося з представниками російських демократичних сил

Як повідомляє пресслужба ПАРЄ, ця зустріч стала продовженням кількох резолюцій ПАРЄ, в яких вона неодноразово закликала "розвивати взаємодію з російським громадянським суспільством, правозахисниками, незалежними журналістами, академічними та демократичними силами, поважаючи цінності та принципи Організації, включно з територіальної цілісності України".

З російського боку у цій зустрічі взяли участь президентка фонду "Вільна Росія" Наталія Арно, представники Російського антивоєнного комітету Дмитро Гудков, Михайло Ходорковський, громадського руху "За вільну Росію" Геннадій Гудков, Євгенія Кара-Мурза з фонду "Вільна Росія", Гаррі Каспаров з Форуму вільної Росії та інші.

Попри оскарження України та низки інших країн, у січні Парламентська Асамблея Ради Європи ратифікувала повноваження російської делегації.

Як писали "Коментарі", восени минулого року Парламентська асамблея Ради Європи в рамках термінового збору про "Нове загострення агресії Російської Федерації проти України" визнала Російську Федерацію терористичною організацією.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Уряд Данії цього року створить фонд на 7 мільярдів данських крон ($1,01 мільярда) для військової, цивільної та бізнес-допомоги Україні.

Читайте також на сайті "Коментарі" — чи зможе Україна "дістати" заморожені російськімільярди за кордоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини