Головна Новини Світ ЄС На російсько-грузинському кордоні утворилися кілометрові затори: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На російсько-грузинському кордоні утворилися кілометрові затори: подробиці

Час очікування на російсько-грузинському кордоні близько 48 годин

25 вересня 2022, 21:17
Поділіться публікацією:

Росіяни продовжують активно тікати з країни після оголошеної Путіним часткової мобілізації. Так, на  російсько-грузинському кордоні, що біля КПП "Верхній Ларс", черга розтягнулася на тридцять кілометрів. Про це пише грузинський громадський діяч Микола Левшиць.

На російсько-грузинському кордоні утворилися кілометрові затори: подробиці

Черги на російсько-грузинському кордоні (фото з відкритих джерел)

"У заторі стоїть понад 3 тис. машин, а час очікування для проходження обох кордонів становить близько 48 годин. При цьому, у людей у пробці, які прагнуть врятуватися від мобілізації, закінчуються вода, їжа та бензин", — написав громадський діяч.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія звинуватила США у грі з вогнем та в становленні диктатури. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час виступу на 77-й сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку різко висловився в бік США. Критика Лаврова була спрямована на позиції США, щодо ситуації між Тайванем та Китаєм. Російський дипломат сказав, що керівництво Сполучених штатів Америки на чолі з Джо Байденом грає з вогнем, адже підтримує невизнаний Тайвань. Окрім того, США кілька разів озвучували, що в разі вторгнення Китаю на територію Тайваню, вони будуть захищати останніх. Також Сергій Лавров у своєму зверненні додав, що Білий дім прагне за допомогою санкцій підкорити увесь світ і зробити з нього свій власний двір. Ця критика США від російського представника вже стосувалась його країни. Такі дії Вашингтону Лавров називає диктатурою. США запровадили  і продовжують встановлювати нові санкції проти РФ через її повномасштабне вторгнення в Україну, яке сталось 24 лютого. Окрім того, керівництво Вашингтону досі тримає санкції до дружнього для Росії Ірану, який постачає РФ дрони для війни в Україні.

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини